Sailor chic

2015. március 29.

Ahogyan a múlt héten ígértem, bemutatok néhány összeállítást a Waiting For You legújabb kismama kollekciójából. A tengerész stílusú top az egyik kedvencem a tavaszi szezonból, kellemes tapintású és persze jól variálható. Az összeállításnál a sportosabb hatásra törekedtem, mivel a babavárás utolsó időszakában általában a kényelem minden mást felülír, így egy egyszerű szaggatott farmerrel és tornacipővel kombináltam. Persze azért kellett valami nőies részlet is, ebben az esetben a fehér blézer. Az egészet narancs színű táskával dobtam fel, hogy egy kis plusz szín is kerüljön az összeállításba. Remélem tetszik a végeredmény! Szép hetet mindenkinek!

As promised last week, here are a few sets from the new maternity collection at Waiting For You. The marine top is one of my favorites from the spring collection, with a very soft material that can easily be mixed and matched. My goal was a sporty look, as comfort comes above everything in the last trimester. Hence the plain ripped jeans and sneakers. The feminine touch was the white blazer, and I added a bit of fun and colour with the orange bag. I hope you like the result. Have a lovely week everyone!

img_3608_lr_1600x.jpg

img_3617_lr_1600x.jpg

mix_3.jpg

img_4866_lr_1600x.jpg

mix.jpg

img_4874_lr_1600x.jpg

Top.Waiting For You / Jeans: H&M Maternity / Blazer: Mango / Necklace: H&M / Sneakers: Converse / Bag: Parfois / Sunglasses: H&M

Photos by: Peter Polcz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása