Mommy&More

2016. április 06.

Sziasztok!

A még színesebb és komplexebb tartalom kedvéért a blog mostantól ITT található! Remélem, tetszeni fog Nektek az új oldal!

Puszi, Trixi

mommy_more_logo-final-black.png

A tavasz kötelező darabja, amit minden lány viselni akar

Nem kérdés, hogy idén a vállaké a főszerep a divat terén, van valami keresetlenül friss és szexi abban, ha egy kis meztelen bőr villan ki az elfedett mellkas felett.

cold-shoulder-tops-600x600.jpg

A 2016-os tavaszi trendeket felvonultató kifutók majd' mindegyikén visszaköszönt ez a modern sziluett, lássuk hát, mit kínálnak könnyed, sportos fazontól az übernőies darabokig a fast fashion boltok!

Tovább

Az Oscar kampány legtündöklőbb kismamái

A 2016-os Oscar díjkiosztó igazán különleges helyet foglal el a szívünkben, hiszen újra magyar filmnek szurkolhattunk, és álmainkat valóra is váltotta Nemes Jeles László és stábja, a Saul fia lett a legjobb külföldi alkotás. Éljen és háromszoros hurrá! Az igazán hosszú promóciós eseménysorozat után a magyar különítmény is végre önfeledten mulathatott az afterpartin, mi pedig most bekukkantva a kulisszák mögé, azt lessük meg, hogy az Oscar előtt, közben és után tartott partik tömkelegében kedvenc sztárkismamáink milyen ruhakölteményekben tündököltek. Lássuk a legszebbeket!

pregnant-anne-hathaway-at-l_a_-art-show-and-los-angeles-fine-art-show_s-2016-opening-night-premiere-party--500x750.jpg

Anna Hathaway Los Angelesben az Oscar kampány egyik rendezvényén

Tovább

Burgundy

Kicsit rendezgettem a gépemen a mappákat, és most találtam rá erre a sorozatra, amelyet még januárban készítettünk. Azt hiszem, valami félig spontán - már ha gyerekkel bíróként létezik ilyen kategória - esti programra készültünk. Oké, lehet, hogy kicsit túlságosan kicsíptem magam, de megfigyeltem, hogy amióta gyerekem van, azóta egy szimpla bevásárlásból, vagy banki ügyintézésből képes vagyok óriási csinnadrattát csapni, tehát jöhet a magassarkú, smink, és még a hajammal is kezdek valamit. Erősítsetek meg kérlek, hogy ez nem csak az én gyengém, más is hasonlóképpen éli meg a kimozdulás "nagy pillanatait". És persze idővel elmúlik a lelkesedés, és a postára járás szimplán annyit jelent, hogy elmegyek a postára :).

Ami az összeállítást illeti, minden egyszerű fekete, a hangsúly úgyis a cipőn van. Hogy tetszik a végeredmény? Mindenkinek szép hetet, kitartást ebben a lehangoló időben.

velvet-11.jpg

Tovább

Be my Valentine

Tik-tak, tik-tak, már csak néhány nap, és elérkezik február 14-e, ami  - mondjon bárki bármit - leginkább arról, szól, mi van a ruhánk alatt.

276619602082886320_beqhsphz_c.jpg

Szóval, kerüljük most az érzelgős részeket, és nézzük, hogy melyek a legszebb, legcsábítóbb, legnőiesebb fehérneműk, amelyek még akkor is kötelezően viselendők, ha csupán saját magunkkal koccintunk kedvenc pezsgőnkből Valentin-nap éjjelén. 

Tovább

Velvet

Ahogy magunk mögött hagytuk a hosszú januárt, máris jobb lett a kedvem. Februárban minden jó. Először is szuper rövid hónap, na jó, ez valami pszichológiai dolog, az ember azt gondolja, hogy egy-két nap miatt releváns különbségekről beszélhetünk, de mindegy én akkor is így élem meg. Másodszor az utolsó téli hónap, szóval ez is egy plusz pont február javára. Ráadásul az elmúlt néhány évben február elején menetrendszerűen beköszöntött valami meleg fuvallat, ami kisöpri a szürkeséget, friss illatokat hoz magával, és úgy egyáltalán a tavaszra hangol. Persze tudom, hogy aztán márciusban és áprilisban majd fagyoskodunk, mégis olyan jól esik ilyenkor egy kicsit már a közelgő tavaszról álmodozni, és megszabadulni - hacsak átmenetileg is a vastag kabáttól és csizmától. Nos, én is ezt tettem, és bár a téli színek maradtak, mégis friss és könnyed lett az összeállítás. A kedvenc bársony szoknyámat választottam - odavagyok most ezért az anyagért, olyan sokféleképpen variálható - gyapjúpulcsival és az elmaradhatatlan Adidas sportcipőmmel. Remélem, tetszik! Indulok is tovább, mert Fannival a CEU Babakutató Laborba megyünk egy tudományos kísérletre, hm... kíváncsi vagyok. Szép napot, és élvezzétek a napsugarakat!

velvet-24.jpg

Tovább

Tesók

Biztosan emlékeztek, hogy január elején az egyik bejegyzésemben említettem, hogy szinte non-stop valamiféle betegséggel küzdünk, így általában hármasban töltjük itthon a napjainkat. Amellett, hogy természetesen nem örülök annak, hogy nem egészségesek a gyerekek, van azért ennek is jó oldala. Az elmúlt néhány hétben fantasztikusan erős kötelék alakult ki közöttük, és én hol ellágyulva, hol büszkén, és persze néha a kisebbért aggódva nézem őket, ahogy egymást elszórakoztatják a lakás különböző pontjain.

5_2.jpg

Tovább

Find The One

A mai bejegyzés több szempontból is különleges számomra. Akik jól ismernek, tudják, hogy nagyon nehezen lépek ki a komfortzónámból, szeretek a biztonságos közegemben létezni. Igen, tudom, hogy ez a gyávaság egy formája, és így számtalan izgalmas helyzetről lemaradok. Épp ezért most úgy határoztam, hogy fejest ugrom az ismeretlenbe, és a saját határaimat feszegetve új oldalamat mutatom meg ennek a fotózásnak a keretében, s ebből az izgalmas kalandból remélhetőleg sokat tanulok majd, önmagamról is.

triumph-11.jpg

Tovább

Striped

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de számomra mindig a januárt a legnehezebb túlélni. December végén véget ér a hetekig tartó ünnepi láz - a készülődés, ráhangolódás, a régóta várt karácsonyi "szünet" - és ismét kezdetét veszik az általában ilyenkor még szürkébb hétköznapok. Mivel tavasz végén születtem, a téli hónapok nem tartoznak a kedvenceim közé, legszívesebben a jó öreg medvével együtt behúzódnék a barlangjába, és csak a tavasz első napsugaraira jönnék ki. Nincs kedvem kimozdulni a négy fal közül, ha bármit intéznem kell, nagyjából úgy érzem, mintha a fogamat húznák. Persze a két gyerek mindig biztosít elfoglaltságot, bár ezek ilyenkor legtöbbször a különféle betegségek tárházából kerülnek ki. :( Mi most épp Hanna tüdőgyulladásával küzdünk, szóval az otthon-rendelő-gyógyszertár háromszögben mozgunk. Az öltözködés terén is ilyenkor előtérbe kerül a funkcionalitás, farmer-pulcsi-csizma, ami általában a kezem ügyébe kerül. A mai összeállítás is ezekből az alapokból áll, amit a térd fölé érő csizma tesz extrává. Nektek hogy telnek 2016 első hetei?

ff-23.jpg

Tovább

A Golden Globe tündöklő sztárjai

Miután eldurrantak szilveszter éjjelén az utolsó tűzijátékok is, és megkezdődik a hosszúra nyúló január, egyetlen dolog tarthatja bennünk a lelket, hamarosan elindul a filmes díjátadó szezon. Így az álmosító, hideg időben, a kanapéra kucorodva tökéletes program a vörös szőnyegre lépő sztárok összeállításait böngészni, és kiválasztani közülük a számunkra legkedvesebbet. Most mi is ezt tettük, hiszen tegnap éjszaka lezajlott a Golden Globe díjátadó Los Angelesben, ahol ki-ki a lehető legjobb formájában igyekezett lenyűgözni a szakmát és a közönséget. Összességében nem tartogatott túl sok izgalmat ruhafronton a gála, meglehetős visszafogottság uralkodott, egy-két kivételtől eltekintve. Szubjektív összeállításunkban megmutatjuk a legszebb és legfurcsább ruhákat!

jennifer-lawrence-jlo-kate-cate-820.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása