Blue&blue

2015. április 17.

Ez az alapdarabokból álló összeállítás tökéletes megoldás a mostani átmeneti időszakban. A trench sötétkék színéhez és bohókás, mintás béléséhez kellett valami élénkebb is, így választottam az erőteljes színű, de egyszerű szabású topot. A clutch az egyik kedvencem a tavalyi F&F nyári kollekcióból, imádom a gyöngyözését és a színeit, igazán feldobta a szettet. A slip on cipő az egyik legkényelmesebb, ami valaha a lábamon volt, mindenkinek ajánlom, aki még nem szerzett be egyet az idei szezon favoritjából!

This set of basic pieces is the perfect solution for transitional weather. The dark blue of the trench coat and the playful lining begged for some intensity, hence the lively blue of the simple top. The clutch is one of my favorites from last year’s summer F&F collection. I love the beadwork and the colors, it brightened up the whole set. The slip-on sneakers are one the most comfortable I’ve ever worn, I highly recommend getting a pair of this season’s favorite.

trixi_blog_tavasz1-3291.jpg

trixi_blog_tavasz1-3301.jpg

mix_1.jpg

trixi_blog_tavasz1-3300.jpg

mix_2.jpg

trixi_blog_tavasz1-3281.jpg

Trench: Zara / Top: Tezenis / Jeans: H&M Maternity / Slip on: MissGuided / Necklace: Stradivarius / Clutch: F&F / Sunglasses: I Am

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása