White shirt

2015. április 21.

A fehér blúz - mint tudjuk - minden nő ruhatárának egyik alapdarabja. Kismamaként sem kell lemondanunk erről a klasszikus darabról, számtalan variációban beszerezhető és kombinálható. Én ezúttal egy egyszerű szabású ceruzaszoknyával párosítottam, amelyet kissé csillogó anyaga tesz különlegessé. A hangsúlyos kiegészítők is összességében visszafogott hatást keltenek, így alkotva meg a tökéletes "irodai stílust".

The white shirt - as you know - is a basic piece of every woman's wardrobe. No need to miss this classic piece during pregnancy, countless variations available and can be combined. I paired this time with a simple cut bodycon skirt, slightly shiny material that makes it special. Together with the statement accessories creating the perfect "office style".

trixi_blog_royal-2946.jpg

trixi_blog_royal-2932.jpg

trixi_blog_royal-2949.jpg

trixi_blog_royal-2954.jpg

trixi_blog_royal-2970.jpg

Shirt: Mango / Skirt: Zara / Bag: Zara / Ring: H&M / Heels: Zara

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása