Leopard shoes

2015. február 26.

Tartozom egy vallomással. A leopárd mintás cuccok és én már régóta mély és gyümölcsöző barátságot ápolunk, és néha erős önmegtartóztatásra van szükségem ahhoz, hogy ne vándoroljon újabb és újabb vadállat mintás ruha vagy kiegészítő a szekrényembe. Szerencsére ott vannak nekem a drága barátaim, akik időről-időre megkönyörülnek rajtam, és megörvendeztetnek egy új gyönyörűséggel, én pedig legszívesebben állandóan ezeket hordanám. Persze nem úgy kell elképzelni, hogy teleaggatom magam leopárd és zebra mintás darabokkal, mintha valamelyik afrikai szavannáról szalajtottak volna, de meggyőződésem, hogy egy-egy hangsúlyos darab a legegyszerűbb öltözéket is képes feldobni. Ez volt a koncepcióm ennél a szettnél is, remélem, tetszik a végeredmény.

I have a confession to make. I have a longstanding and fruitful friendship with animal prints. Sometimes I need quite the willpower to stop myself from adding yet another leopard print accessory or dress to my collection. Thank goodness for my dear friends who take pity on me and indulge me with a new beauty from time to time. I would wear these all the time if I could.Of course, I don't walk around plastered with leopard and zebra print pieces like a safari tourist, but I think that a well-chosen piece can spice up even the simplest outfit. This was my plan with this set as well. Hope you like the result.

trixi_blog_01_26-2280.jpg

trixi_blog_01_26-2283.jpg

trixi_blog_01_26-2285.jpg

mix_final.jpg

trixi_blog_01_26-2291.jpg

 Skirt: H&M / Sweater: Sheinside / Faux fur vest: Stradivarius / Tights: H&M Maternity / Belt: Bershka / Shoes: Zara / Bracelet: Bagatt / Bag: Michael Kors

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása