Top10 - Gyerekbarát éttermek vasárnapi ebédhez

2015. szeptember 15.

Azt hiszem, nem én vagyok az egyetlen, akinek a vasárnap egyet jelent a komótos, családi ebédekkel. Emlékszem, gyerekkoromban általában a nagyszüleimnél költöttük el a vasárnapi ebédet, akik egy apró , tradicionális faluban laktak, és ahol minimum négyfogásos ebéd dukált minden hétvégén. Nos, nem állítom, hogy ma ugyanez a koreográfia zajlik a mi otthonunkban, de az tény, hogy ha lehet, én is szeretek minél több fogást az asztalra varázsolni a hétvégéken. Persze, kisgyermekekkel ez nem mindig egyszerű, úgyhogy manapság előfordul, hogy egy kellemes étteremben esszük végig a menüt. Amellett, hogy finom ételekkel kényeztetnek minket, gyermekeinknek is számos programot biztosítanak. Mi ez, ha nem valódi luxus?

h_brunch_bambini_milano.jpg

A nagyszerű fogások mellett minden étterem gondosan ügyel arra, hogy valamiféle pluszt nyújtson azoknak a családoknak, akik hétvégén felkeresik őket. Természetesen mindenhol kínálnak külön gyerekmenüt, és van, ahol bizonyos kor alatt ingyen, vagy akár jelentős kedvezménnyel étkezhetnek a gyerekek. Bár a felnőttek számára maximálisan elegendő program, ha végigkóstolhatják a menüt, az éttermek tudják, hogy a gyermekeket a gasztronómia mellett egyéb programokkal is kényeztetni szükséges, így általában mindenhol biztosítanak animátort és játszósarkot, különféle kézműves foglalkozásokkal.

Lássuk a 10 legjobb helyet!

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása