Valentin napi stratégia

2015. február 10.

New strategy for Valentine's day

Az az igazság, hogy nem vagyok nagy rajongója a Valentin napnak. Éveken keresztül AntiValentin napot tartottunk a barátnőimmel - biztosan emlékeztek a Szex és New York film Valentin napi jelenetére Carrie és Miranda között - na körülbelül hasonló stílusban „ünnepeltünk” mi is. Persze, most más a helyzet, én pedig arra jutottam, hogy egy kicsit átértékelem ezt a napot, és a praktikus oldalról közelítem meg. Február 14-e ugyanis kitűnő lehetőség arra, hogy egy új fehérnemű szettet vásároljunk, teljesen büntetlenül, hiszen végső soron ezt kedvesünkért (is) tesszük, nem?

The truth is I’m not a big fan of Valentine’s Day. We had an ’AntiValentine’s Day’ tradition with my friends for years that was very similar to the Sex & New York Valentine’s Day scene with Carrie and Miranda. However, things have changed, and I’ve decided to revise my stance and look at Valentine’s Day from a purely practical perspective. February 14th is after all the prefect opportunity to indulge in a new lingerie set that is the perfect gift for him (as
well).

1363438548_barbara_palvin_in_red.jpg

Lássuk a kedvenceket!

Here is a list of my favorites!

Intimissimi

Az olasz márka hozza a tőle megszokott nőies vonalat. Valentin napra fekete csipkecsodákat ajánlanak a sejtelmesen csábító összhatás érdekében.

The Italian brand stays true to the feminine style that is its trademark. For Valentine’s Day they offer black lace wonders for an enigmatically seductive look.

intimissimi.jpg

La Perla

A La Perla minden alkalommal az elegancia magasiskolája. A könnyed hatású, törtfehér, bézs színek használatával az ártatlanság és a rafinált báj keveredik kapszulakollekciójukban.

La Perla is the quintessence of elegance. Their capsule collection mixes light ivory and beige tones for the perfect combination of innocence and ingenious charm.

laperla_masolata.jpg

F&F

Az F&F maradt a klasszikus megoldásnál, a piros – nem szürke :-) - különböző árnyalatait javasolja az éjszakára. Anyaghasználatukra első sorban a csipke és a szatén jellemző.

F&F sticks with the classics: they recommend different shades of red(not grey :-) for the big night. They mostly work with lace and satin.

f_f.jpg

 

Victoria’s Secret

A márkánál semmit nem bíznak a véletlenre, pazar színek és formák jellemzik a Valentin napra szánt fehérneműket. Kedvenceim a pink szín dominanciájával megálmodott szettek.

The brand doesn’t leave anything to chance, their Valentine’s Day collection is characterized by opulent colors and shapes. My favorites are the sets dominated by pink.

victoria_s_secret.jpg

Oysho

Az Oysho azoknak a hölgyeknek kedvez, akik szeretik a kissé visszafogottabb, lágyabb tónusokat és megoldásokat. A púderrózsaszín viseletével egy estére hamisítatlan Lolitává válhatunk.

Oysho appeals to the lovers of more restrained, softer tones and solutions. Their pale pink line can turn you into a genuine Lolita for one night.

oysho.jpg

H&M

A márka kínálatát a fekete és a csipke kombinációja uralja, ultranőies szabásvonalakkal kiegészítve. Szokatlan, ám üdítő javaslat a liláskék szín használata, engem levett a lábamról.

The brand’s line is dominated by black and lace spiced with ultra-feminine detailing. Their use of violet blue is an unusual but refreshing choice that swept me off my feet.

h_m.jpg

Women’s Secret

Vörös és fekete, ezekkel nem hibázhatunk, véli a spanyol cég. Szatén, selyem és csipke keverednek a főleg hálóingekre, babydollokra épülő kollekcióban.

The Spanish company swears by the combination of red and black. Satin,silk and lace mix in the collection dominated by slips and babydolls.

women_s_secret.jpg

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása