Csodaelixírek terhességi csíkok ellen / Wonder elixirs against pregnancy stretch marks

2015. február 20.

A várandós hölgyek egyik legnagyobb rémképe, hogy a terhesség során jelentősen meghíznak, a szülés után pedig visszafogynak, ez pedig nem marad észrevétlen a bőrükön sem. Bár legutóbb Cindy Crawford mutatta meg a világnak, hogy milyen is a valóságban gyermekvállalás utáni teste és elsősorban hasa, azért mégis tehetünk néhány dolgot azért, hogy elkerüljük a nem kívánt csíkokat.

One of the biggest fears of pregnant women is that they will gain a lot of weight, then loose it again, leaving their skin in ruins. Although most recently, Cindy Crawford showed the world how her skin and stomach really look after giving birth, there are a few things we can do to protect our skin against stretch marks.

p1156113950-3.jpg

Amikor az első kisbabámat vártam, feltérképeztem azokat az olajokat és krémeket, amelyeket megelőzésképp használhatok. Nálam nagyon bevált az olaj használata, szerencsére egyetlen terhességi csík sem alakult ki a bőrömön. Természetesen most is a legjobb barátomként minden nap használom a terméket, egyenlőre jók az eredmények :-).

When I was expecting my first baby, I researched the market of oils and creams that I could use preventively. Oil has proved very effective for me, thankfully I have no stretch marks at all. I still religiously use these products daily with good results so far:-).

Íme az én top 5 listám / Here is my top 5:

Panarom Vajfaolaj / Panarom Sheabutter

Az Afrikában vadon termő karitéfa terméséből hidegen sajtolt shea vaj vagy más néven karité vaj igen értékes bőr- és hajápoló. Stria megelőzésére és a már kialakult stria felszámolására rugalmasító, sejtregeneráló hatásánál fogva kiválóan alkalmas.

Extracted from the nuts of the Shea-Karite tree that grows in the tropics of Africa, shea butter provides valuable skin and hair nourishment. Due to its cell-regenerating, nourishing properties it is excellent at preventing and treating stretch marks.

butyrospermum_parkii_vajfa_olaj.jpg

Vichy Terhességi csíkok elleni krém / Vichy Complete Action Anti-Stretch Mark Cream

Szilíciumban, tápláló növényi olajakban és Hydroxyproline-ban gazdag. Kettős, halványító és megelőző hatással. Feszesíti a bőrt, így a meglévő csíkok megjelenése csökken és színük elhalványul. Jól hidratálja és táplálja a bőrt, amely így megőrzi rugalmasságát és jobban ellenáll a megnyúlásnak., így a csíkok megjelenésének kockázata jelentősen csökken.

Enriched with silicon, nourishing plant oils and hydroxyproline. Double preventive and correcting action. Skin becomes more elastic, thus existing stretch marks are visibly reduced and their color faded. The skin is well hydrated and nourished, retaining optimum elasticity and thus better able to resist significant stretching. Stretch marks are much less likely to appear.

4212733_2.jpg

Babé stria elleni krém / Babé Anti-stretch Mark Cream

Esszenciális zsírsav tartalma regenerálja a bőrön kialakult csíkok rugalmasságát és feszességét. Hidratáló és regeneráló hatású masszázs krém, használatával megelőzhető a striák kialakulása.

Rich in essential fatty acids, it regenerates stretched skin by firming and toning it. A hydrating and nourishing massage cream that helps prevent stretch marks.

01967.jpg

 

Guinot Stria Elleni Krém / Guinot Creme Specifique Vergetures Stretch Mark Cream

Feszesítő testápoló terhességi csíkokra, striákra. Crélastine B komplex-et tartalmaz, amely serkenti a kollagén és az elasztin szintézist, csökkenti a striák mélységét, így feszes és sima érzést biztosít. A bőrt táplálja és csodálatosan puhán tartja.

A cream that improves the tone and firmness of the skin, effective against stretch marks. It is infused with Crelastine B, stimulating collagen and elastin synthesis. Formulated to increase the elasticity and firmness of the skin, it diminishes already noticeable imperfections. This high performance cream nourishes and leaves the
skin incredibly soft.
869_k.gif

 

Clarins Tonik olaj / Clarins Tonic Body Treatment Oil

Erősíti és feszesíti a szöveteket és megelőzi a bőr megereszkedését a bőr rugalmasságának növelésével. Kis mennyiségben vigye fel a nedves bőrre a test egészén vagy a problémás területeken alkalmazva. (Bár a használati utasítás szerint öblítsük le hideg vízzel az olajat, tapasztalatom szerint még jobb, ha egész éjszakára magunkon hagyjuk). A még nagyobb hatékonyság érdekében használjon hetente egyszer Clarins testradírt.

Helps firm, tone and improve elasticity, reducing the appearance of stretch marks. Apply a small amount on damp skin all over the body or just the problem area. (Although the instructions for use recommend rinsing the oil with cold water, in my experience it works best if left on overnight). For maximum efficiency use Clarins Exfoliating
Body Scrub once a week.

 clarins-pflanzen_aroma_korperpflege-huile_tonic.jpg

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása