Oversize cardigan

2015. március 11.

Egyszerűen imádom a meleg, kötött, puha felsőket, pulcsikat, kardigánokat, egyszóval mindent, ami ezekre rímel:-). Éppen ezért nem is bonyolítottam túl a dolgot, egyszerűen csak egy pamutruhát és egy csizmát vettem fel, hogy a hangsúly megmaradjon a kardigánon. Már vége a télnek, de még nincs igazán meleg, de ez az oversize kardigán kabát helyett is tökéletes.

I just love the warm, knit, soft tops, sweaters, cardigans, everything that similar with them:-). Therefore I didn't want to overcomplicate the outfit, I just added a dress and boots, to keep the focus on the cardigan. Winter is over, spring is on the way, but this oversize cardigan is just perfect instead of coat.

trixi_blog_01_26-2383.jpg

trixi_blog_01_26-2370.jpg

trixi_blog_01_26-2413.jpg

trixi_blog_01_26-2388.jpg

trixi_blog_01_26-2404.jpg

Dress: H&M Trend / Oversize cardigan: Mango /  Belt: Vintage / Fedora: Mohito / Boots: Zara / Bag: Louis Vuitton / Sunglasses: New Yorker

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása