Baba bónusz programok

2015. március 12.

Az anyukák mindannyian jól tudják, hogy egy kisbaba körül - bármilyen profánul hangzik is ez - bizony már a kezdetektől felmerülnek olyan kiadások, amelyek aztán jó ideig velünk maradnak és beépülnek a családi költségvetésbe. Gondoljunk csak bele: a pelenka-popsitörlő-krémek-fürdetők és még sorolhatnám állandó vásárlásának ördögi köréből sokszor úgy tűnik, nincs is kiszállás. Éppen ezért nagy segítséget jelentenek azok a Baba bónusz programok, amelyek használatával számos kedvezményes vásárlási lehetőséggel élhetünk, és összességében jelentősen csökkenthetjük a babatermékek vásárlására szánt büdzsénket. 

baby.jpg

Összeszedtem néhány olyan programot, amelyet én is aktívan használok, így saját tapasztalataim alapján is nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. Lássuk őket!

Tesco Baba

Az óriáslánc külön babaoldalt üzemeltet, ahol hasznos információk mellett az éppen aktuális akcióikat ismertetik, emellett pedig különböző kuponokat is letölthetünk, amelyekkel kedvezményesen vásárolhatunk. Amennyiben Klubkártyával is rendelkezünk, időről időre kedvezményes babatermékek vásárlására feljogosító kuponfüzetet kapunk.

tesco.jpg

DM Baba bónusz program

A Baba bónusz program kedvezményes vásárlási lehetőségekkel segít a babavárás, a baba ápolási termékek megvásárlásában, valamint a változatos és egészséges étkezésben. A regisztrációt követően azonnal egy kezdőcsomagot kapunk az üzletben. A kezdőcsomag mellé postai úton érkezik kuponfüzetünk is, amely tartalmazza a baba egy éves koráig elegendő, kedvezményes vásárlásra jogosító kuponjainkat is.

bb_kuponok-data.jpg

Müller A mi babánk program

A Müller weboldalán, vagy az üzletekben regisztrálhatunk a programba, amely alapján kedvezményes kuponfüzetet kapunk. A csomag előnye, hogy nem csupán babához kapcsolódó, hanem háztartási termékek kedvezményes megvásárlására is feljogosít.

muller.jpg

Rossmanó Babaprogram

A programba történő regisztrációt egy egyszeri, minden babatermékre felhasználható 10%-os kedvezménnyel jutalmazza a Rossman. Az üzlet folyamatosan frissülő akcióiról állandó tájékoztatást kapunk.Rossmanó Babakártyával automatikusan jár a törzsvásárlói kártya kedvezményei is, ráadásul összevonható a mindenkori akciós újságban meghirdetett kedvezményekkel.

rossmano.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása