Scarf

2015. április 03.

Most találtam meg ezt a régebbi sorozatot a gépemen, de nem is lehetne aktuálisabb ez a szett, mivel épp nem a meleg tavaszi napokat éljük. Most is jó szolgálatot tehet egy nagy, puha sál, ami feldobja az egyébként teljesen fekete összeállítást. Boldog Nyulat mindenkinek, jövő héten újabb izgalmas bejegyzésekkel jövök!

I just found this old ensemble on my laptop, but it could not be more actual, because we are still waiting for warm, spring days. A big, soft scarf could be helpful during these days, and spices the all-black outfit. Happy Easter everyone next week I'll be another exciting entries!

trixi_blog_01_26-2768.jpg

trixi_blog_01_26-2747.jpg

trixi_blog_01_26-2738.jpg

trixi_blog_01_26-2764.jpg

trixi_blog_01_26-2782.jpg

Turtleneck sweater: Mango / Skirt: Zara / Leather jacket: H&M / Scarf: Bershka / Hat: Mohito / Heels: Zara / Bag: Michael Kors

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása