Pink roses

2015. április 11.

Ennek az összeállításnak a meghatározó eleme a rózsás öv. Tudom, tudom, "gombhoz a kabátot", de mit tegyek, ha aznap a romantikus énem dörömbölt, hogy végre kitörhessen egy kicsit? A nap sütött, a parkban zöldelltek a fák, nem csoda, hogy én is egy nőies szett mellett döntöttem. A ruha a Waiting For You tavaszi kollekciójának egyik kulcsdarabja, nagyon szeretem, mert igazán könnyed, mégis stílusos darab. Én most a feminin jellegét hangsúlyoztam, de egy farmerkabáttal és lapos cipővel tökéletes sportos viselet, akár a játszótéren is.

The defining element of this set is the rose belt. I know, I know – ’everyone plays the cards they are dealt’, but I couldn’t refrain my romantic self from running free for a day at least. The sun was out, the trees were blossoming, and I couldn’t resist the feminine look. The dress is one of the key pieces of the Waiting For You spring collection. I like it for its easy but still very stylish look. Combined with a denim jacket and flats it's the perfect sporty outfit, even for the playground.

img_4801_lr_1600x_1.jpg

img_4804_lr_1600x.jpg

mix_2_final_1.jpg

img_4802_lr_1600x.jpg

mix.jpg

img_4789_lr_1600x.jpg

img_4803_lr_1600x.jpg

Dress: Waiting For You / Cardigan: H&M / Clutch: Zara / Sunglasses: H&M / Shoes: Zara / Belt: Vintage / Earrings: Vintage

Photos by Peter Polcz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása