Stripes

2015. május 04.

Egyszerűen nem tudok lekattanni a csíkokról. Imádom, hogy minden szezonban bevethető valamilyen formában, lehet sikkes vagy sportos a kiegészítőktől függően, mégis örök klasszikus a kék és fehér csíkos kombináció. Ezúttal egy ruhát választottam, amihez alapdarabokat adtam, de megmaradt a kék dominanciája. Egyedül a táska töri meg az összhangot, de azt hiszem, ennyi szükséges. Legyen szép hetetek!

I just can’t get enough of stripes! I love how you can wear them in any form and any season and they can turn an outfit from elegant to sporty, depending on the accessories. The blue and white stripes have become eternal classics. On this occasion I chose a dress, added basic pieces, but blue remained the dominant color. The bag is the only item breaking the symmetry, but I think this much is needed. Have a lovely week!

nevtelen.jpg

trixi_blog_tavasz1-3206.jpg

nevtelen_4.jpg

trixi_blog_tavasz1-3255.jpg

trixi_blog_tavasz1-3218.jpg

nevtelen_3.jpg

Dress: Zara / Trench: Zara / Scarf: Ralph Lauren / Slip on: Missguided / Crossbody bag: Zara / Sunnies: H&M

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása