Trench

2015. október 25.

Nagyon sokan kérdeztétek tőlem, hogy mikor lesz újból olyan összeállítás az oldalon, amely a kismama divatot helyezi a fókuszba. Nos, mint tudjuk, ez általában nem túlságosan előre tervezhető szituáció, ezért meg kellett várni, míg minden tényező adott lesz :) és újra belevethetjük magunkat a pocakos fotózásokba. Örömmel jelentem, hogy mostantól minden héten egyszer találkozhattok kismamás bejegyzéssel, és esetenként bemutatjuk azt is, hogy melyek azok a ruhadarabok, amelyeket várandósan és már gyermekünk után rohangálva is nyugodtan hordhatunk. 

Most pedig hadd mutassam be nektek Brigit, aki második kisfiát várja. Hetekig tolódott a fotózásunk időpontja, mert hol náluk ütötte fel a fejét valami betegség, hol nekünk jött közbe valami. Kicsit már amiatt is izgultunk, hogy itt, az utolsó hetekben nehogy expressz sebességgel megérkezzen a bébi, de szerencsére még hagyott nekünk egy kis időt, hogy elkészíthessük a képeket:) Ráadásul a sok eső is ellenünk dolgozott, de aztán végre hétvégén kisütött a nap, mi pedig végre összejöttünk, hol másutt, mint a játszótéren... A gyerekek is örültek, és mi is belevetettük magunkat a játékba. Íme a végeredmény!

brigi-13.jpg

brigi-5.jpg

brigi-6.jpg

mix_1.jpg

brigi-12.jpg

brigi-3.jpg

Dress: Vero Moda / Sweater: SheIn / Leggings: Calzedonia / Trench: Waiting For You / Slip on: Zara / Bag: Zara / Sunnies: Polaroid

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása