Christmas gold

2015. december 25.

A Karácsony számomra a családról, az ünnepi fényekről, a roskadásig megpakolt asztalról szól. Ilyenkor még inkább igénylem a "kiszállást" felfokozott életünkből, örömmel veszem birtokomba a kényelmes kanapét - már amennyire a gyerekek erre lehetőséget biztosítanak - hogy csöpögős karácsonyi filmeket nézzek (igen, élen az Igazából szerelemmel) miközben a kedvenc süteményeimet majszolom. Ilyenkor szeretek a lehető legkényelmesebben öltözni, ezért ezt a puha kardigánt választottam. Mellé persze kellett egy kis csillogás, ez a csodás arany top, no és persze a jó öreg farmer sem maradhatott el, ezúttal az idei év kedvence, a trapézfarmer tette teljessé a képet. 

Remélem, hogy nektek is úgy telnek az ünnepek, ahogyan az számotokra a legkedvesebb, mindenkinek Áldott Karácsonyt kívánok!

ff-4.jpg

ff-3.jpg

mix_web.jpg

ff-5.jpg

ff-6.jpg

ff-2.jpg

Top: F&F / Cardigan: F&F / Jeans: Mango / Boots: Diffusione Tessile / Bag: Mango / Necklace: H&M / Ring: Patrizia Pepe

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása