Find The One

2016. január 25.

A mai bejegyzés több szempontból is különleges számomra. Akik jól ismernek, tudják, hogy nagyon nehezen lépek ki a komfortzónámból, szeretek a biztonságos közegemben létezni. Igen, tudom, hogy ez a gyávaság egy formája, és így számtalan izgalmas helyzetről lemaradok. Épp ezért most úgy határoztam, hogy fejest ugrom az ismeretlenbe, és a saját határaimat feszegetve új oldalamat mutatom meg ennek a fotózásnak a keretében, s ebből az izgalmas kalandból remélhetőleg sokat tanulok majd, önmagamról is.

triumph-11.jpg

Amióta több, mint 3 évvel ezelőtt kiderült, hogy kisbabám születik, számtalan változás - örömteli és váratlan -  történt az életemben. A babavárás pillanatai során izgatottan vártam, hogy a testem miképp reagál majd a kis jövevényre, hogyan változik, formálódik, melyek azok a "lenyomatok", amelyek már örökké velem maradnak. Szerencsésnek mondhatom magam, és hálás lehetek a szüleimnek, amiért jó géneket örököltem, mert mindkét várandósságom alatt sikerült formában maradnom. Ettől függetlenül az anyává válás folyamata nem csupán a lelkemben, a testemben is lejátszódott, s bár van olyan porcikám, ami már sohasem lesz olyan, mint a gyerekek megszületése előtt, mára sikerült többé-kevésbé elfogadnom és megbarátkoznom a helyzettel. Az igazságoz hozzá tartozik, hogy amióta Hanna után Fanni is megszületett, nulla energiám van arra, hogy az egészséges életmóddal és sporttal foglalkozzam - a kismamák többsége azt hiszem, hasonló cipőben jár, mint én, tízből tízszer az alvást választjuk a sportolás helyett - de azért reménykedem, hogy a helyzet lassan változni fog, és ahogy visszatalálok életem korábbi szerepeihez, lassan a mozgás is visszatér a mindennapjaimba. De ameddig ez nem történik meg, néhány apró fortély segíthet, hogy igazán nőiesnek érezzem magam.

Éppen ezért fogadtam örömmel a lehetőséget, amikor kiderült, hogy a Triumph jóvoltából kipróbálhatom a márka legújabb kollekcióját. A szebbnél szebb fehérneműk mellett nagy kedvenceim az alakformáló újítások, amelyek amellett, hogy kényelmesek, idén gyönyörű csipkéből készülnek. Emellett különleges szolgáltatást is biztosít a márka, minden hölgyet személyes méret tanácsadásra várnak üzleteikben, ahol a Triumph szakértői abban segítenek, hogy  mindenki megtalálja a számára tökéletes melltartót. Azt hiszem, ez minden kismamának igazán nagyszerű lehetőség, hogy egy kicsit ismét a nőiessége kerüljön a fókuszba.

 

Köszönöm a Triumph-nak ezt az élményt, a csipkecsodáknak  - és az otthon meghitt környezetének - hála egy igazán bensőséges hangulatú fotózáson sikerült a bevezetőben említett határaimat átlépnem. Várom az új kihívásokat!

triumph_mix_4.jpg

triumph-13.jpg

triumph-15.jpg

triumph_mix_5.jpg

triumph-21.jpg

triumph-5.jpg

triumph_mix.jpg

triumph-10.jpg

triumph_mix_2.jpg

triumph-30.jpg

triumph_mix_3.jpg

triumph-31.jpg

#FindTheOne

All lingerie: Triumph

Long cardigan: H&M / Culottes: Zara / Black shirt: Mango / Black culottes: H&M / Earrings: H&M / Grey cardigan: Mango / Hat: Pimkie / Boots: Aldo / Leather skirt: Zara / White knit coat: Zara

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása